Miten lähetän tiedostoja Joiquun?

Voit lisätä tiedostoja suoraan dokumenttipankkiin, jos et halua ladata tiedostoja projektiviestinnässä uuden aiheen tai viestin luonnin yhteydessä. Navigoi ensin kansioon, johon haluat lisätä uuden tiedoston. Valitse sen jälkeen oikealla olevasta palkista Lisää tiedosto:

Lisää haluamasi tiedosto päätelaitteeltasi ja anna tiedostolle kuvaus. Lisää tämän jälkeen halutessasi tiedostolle avainsanat eli metatiedot, jotka helpottavat tiedoston löydettävyyttä. Lähetä tiedosto lopuksi.