Miten jaan kansioita?

Voit jakaa kansioita sellaisten käyttäjien kanssa, jotka eivät välttämättä kuulu kyseiseen asiakkuuteen tai projektiin. Kansioiden jakaminen on kätevää silloin, kun haluat jakaa usealle käyttäjälle kansion, johon esimerkiksi päivitetään tiedostoja usein.

1. Mene ensin kansioon, jonka haluat jakaa.

2. Kun olet kansion sisällä (tarkista kansiopolusta), valitse oikealta Jaa kansio.

3. Valitse alasvetovalikosta henkilö/henkilöt, joille haluat jakaa kansion:

4. Tallenna valinnat. Kansio näkyy nyt jaettuna valitsemillesi henkilöille.

Asiakkuuksista ja projekteista jaettu kansio ei anna käyttäjille oikeutta näihin asiakkuuksiin tai projekteihin Tiedostoissa, vaan oikeus koskee vain jaettua kansionäkymää. Voit tarkastella omia jaettuja kansioitasi Tiedostojen etusivulla siirtymällä Jaetut kansiot -näkymään: