Mikä on latauskori ja miten käytän sitä?

Voit tallentaa tiedostoja latauskoriin helpottaaksesi työskentelyäsi. Voit lisätä tiedostoja latauskoriin tiedoston esikatselunäkymässä:

Lisättyäsi haluamasi tiedostot latauskoriin, voit siirtyä koriin valitsemalla korin työkalupalkista:

Voit ladata korin tiedostot, tallentaa latauskorin nimellä tai tyhjentää ja poistaa korin sisältöineen. Tallentamiisi latauskoreihin pääset työkalupalkista valitsemalla Latauskorit.

Korien jakaminen

Voit jakaa latauskorin lisäämällä vastaanottajien sähköpostiosoitteen. Vastaanottajat saavat sähköpostitse latauslinkin latauskorin tiedostoihin ilman, että heidän tarvitsee kirjautua palveluun. Voit siis lisätä myös vastaanottajia, jotka eivät ole Joiqu-käyttäjiä.

Korien tyhjentäminen

Voit tyhjentää latauskorin tiedostoista valitsemalla Tyhjennä kori tiedostolistauksen lopussa. Tiedostot tyhjenevät korista, mutta koria ei kuitenkaan poisteta.

Korien tallentaminen

Latauskori tallentuu automaattisesti, kun kori jaetaan. Näin pääset helposti tarkastelemaan jo jaettuja korejasi listasta. Oletuskori pysyy aina aktiivisen niin kauan, että jaat korin.