Miten lisään uuden sivun?

Pääset lisäämään uusia sivuja navigoimalla Sivut-osioon ja valitsemalla Luo uusi sivu työkalupalkista...

...tai siirtymällä ylläpidon Sivut-osioon, ja valitsemalla ylläpidon työkalupalkista Luo uusi sivu.

Anna sivulle sitä kuvaava otsikko ja lisää sisältö. Lisää sivuun myös tunnisteita, jotka kertovat sivun sisällöstä ja näin helpottavat sivun löydettävyyttä ja kategoriointia. Voit myös lisätä jo olemassa olevia tunnisteita valitsemalla Näytä käytetyimmät tunnisteet ja lisäämällä tunnisteita listasta.

Lopuksi voit liittää luomaasi sivuun liitetiedostoja, ja kohdentaa sivun näkymään joko sisäisille käyttäjille, ulkoisille kontakteille tai molemmille. Sivuja on myös mahdollista rajata asiakkaan mukaan, jolloin vain valitun asiakkaan käyttäjät ja/tai kontaktit näkevät sivun. Sivuista on myös mahdollista lähettää sähköposti-ilmoitus kohdennusta käytettäessä.