Mitä vain lukuoikeus tarkoittaa?

Vain lukuoikeus on optio, jolla voidaan rajoittaa käyttäjien ja kontaktien oikeuksia palvelussa. Vain lukuoikeus -valintaa pääset muuttamaan navigoimalla haluamasi käyttäjän tai kontaktin muokkausnäkymään ylläpidon kautta.



Käyttäjillä ja kontakteilla, joilla vain lukuoikeus -optio on valittuna, on seuraavat oikeudet:

  • voi tarkastella projekteja ja keskusteluja, joihin kuuluu
  • ei voi aloittaa uusia aiheita tai lähettää uusia viestejä keskusteluissa
  • voi tarkastella kansioita ja tiedostoja, joihin oikeus on määritetty
  • ei voi luoda, muokata tai poistaa kansioita
  • ei voi lisätä, muokata tai poistaa tiedostoja
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.
Palvelun toteuttaa Zendesk