Miten lähetän uuden viestin keskusteluissa?

Voit lähettää uuden viestin projektin keskusteluun siirtymällä projektin valitsemalla Projektit päävalikosta. Valitse sen jälkeen ja projekti, jonka keskusteluun haluat osallistua. Keskusteluja voit tarkastella projektisivulla. Valitsemalla keskusteluaiheen pääset tarkastelemaan kyseisen aiheen viestejä ja niihin liittyviä tiedostoja. Voit myös aloittaa uuden keskustelun.

Voit joko vastata jo olemassa olevaan viestiin valitsemalla Vastaa tähän viestiin, tai valitsemalla keskustelun alaosasta ”Kirjoita uusi viesti”. Voit liittää tiedostoja viestiisi. Voit myös lähettää viestistäsi kommenttipyynnön käyttäjälle, jolloin Joiqu ilmoittaa käyttäjää sähköpostitse uudesta kommentoitavasta viestistä.