Navigaatio

Liikkuminen eri sivujen välillä tapahtuu Joiqun käyttöliittymässä vasemmalta löytyvässä navigaatiovalikossa. Navigaatiosta löydät työpöydän eli etusivun, projektiviestinnän, tiedostot, sivut eli wikin, kalenterin ja ylläpidon. Pienemmillä näyttöleveyksillä navigaatio kapenee ikonivalikoksi:

Täydessä leveydessä navigaatio laajenee koko leveyteen:

Aktiivinen näkymä korostetaan aina valkoisella värillä päävalikossa, joten pysyt helposti kartalla siitä, missä mennään. Navigoiminen näkymissä tapahtuu aina otsikoiden välillä, jotka toimivat linkkeinä.

Esimerkiksi alla olevassa kuvassa Deviation Inc. toimii linkkinä asiakkaan sivulle, Web Redesign 2015 linkkinä projektisivulle, ja Wireframes on korostettu harmaalla, sillä se on sen hetkinen aktiivinen keskustelunäkymä.