Mistä löydän projektit?

Projekteihin pääset käsiksi valitsemalla Projektit päävalikosta. Projektiviestinnästä löydät asiakkuudet ja niiden alta projektit, joihin kuulut. Voit tarkastella asiakkaiden projekteja valitsemalla asiakkaan näytön vasemmanpuoleisesta asiakaslistasta. Oikeassa palstassa näet kaikki uusimmat viestit projekteissa.

Asiakassivulta löydät aktiiviset projektit ja niiden lukemattomat viestit. Projektisivulle pääset siirtymään klikkaamalla projektin nimeä joko asiakassivulta tai projektilistasta asiakkaan nimen alta.

Projektisivulla näet projektin perustiedot, kuten projektin aikataulun, kontaktit, tiimin, tilanteen ja aikataulutuksen.

Projektin aiheet löydät perustietojen alta kohdasta Viestiaiheet. Projektin liitetiedostot löytyvät sivun alaosiosta kohdasta Viimeisimmät liitetiedostot.