Miten avaan uuden aiheen?

Pääset osallistumaan projektin keskusteluun navigoimalla projektisivulle ja luomalla uuden aiheen.

Voit aloittaa uuden aiheen projektiin liittyen klikkaamalla Luo uusi aihe. Määrittele aiheelle otsikko ja kirjoita viestin sisältö. Voit lisätä viestiin liitetiedostoja. Voit myös pyytää tiettyä henkilöä kommentoimaan viestiin. Tällöin Joiqu lähettää sähköposti-ilmoituksen käyttäjälle uudesta kommenttipyynnöstä.

Voit kiinnittää keskustelun listan ensimmäiseksi valitsemalla Kiinnitä keskustelu listan alkuun. Lopuksi luo aihe klikkaamalla Lähetä-painiketta.

Aiheita pääset tarkastelemaan aina projektisivulla.