Miten vastaan viestiin tai aiheeseen?

Voit vastata viestiin navigoimalla haluamaasi aiheeseen ja viestiin, valitsemalla Vastaa tähän viestiin. Aiemmat vastaukset näkyvät alkuperäisen viestin ja sen mahdollisten liitetiedostojen alla.

Painaa vastaa, ja kirjoita tekstikenttään kommenttisi. Viestisi listautuu nyt aiempien vastausten perään omaksi kommentikseen.

Viestiin vastattaessa et voi liittää tiedostoja tai lähettää muille käyttäjille sähköposti-ilmoituksia. Jos haluat liittää tiedostoja viestiisi ja lähettää sähköposti-ilmoituksia, kirjoita aiheeseen uusi viesti.