Tiedostoissa navigoiminen

Dokumenttipankissa voit selata ja hakea tiedostoja ja liitteitä, joihin sinulla on oikeus. Oikeudet määrittää aina järjestelmän ylläpitäjä erikseen.

Dokumenttipankin aloitusnäkymässä näet kaikki ne asiakkaat, joiden projekteihin sinut on liitetty. Jos jokin käyttäjä on jakanut kansion tai kansioita kanssasi, ne näkyvät Jaetut kansiot –kohdassa.

Voit hakea dokumenttipankista tiedostoja avainsanoilla ja tiedostonimillä. Uusimmat tiedostot listaa kaikki uusimmat tiedostot. Lue lisää tiedostohausta täältä.

Klikkaamalla asiakasta pääset asiakkaan kansiorakenteeseen. Jos asiakkaan alle on luotu kansioita tai tiedostoja, ne näkyvät Projektiviestintä-kansion alla.

Projektiviestintä-kansiosta löydät omat kansiot niille projekteille, joihin sinut on liitetty.

Klikkaamalla projektikansiota pääset tarkastelemaan, lisäämään ja lataamaan tiedostoja, jotka liittyvät kyseiseen projektiin. Kaikki kyseisten projektien viestiketjuissa lisäämät liitetiedostot tulevat myös näkyviin dokumenttipankkiin kyseisen projektin kansioon.

Lisää tiedostoihin liittyvää: