Miten luon uuden asiakkaan?

Uuden asiakkaan pääset luomaan ylläpidon etusivulta valitsemalla Asiakkaat ja klikkaamalla Luo uusi asiakas -ikonia seuraavalla sivulla:

Täytä tämän jälkeen asiakkaan perustiedot ja klikkaa seuraava:

Liitä asiakkuuteen liittyvät käyttäjät. Voit myös luoda uuden käyttäjän tai tuoda käyttäjiä toisesta asiakkuudesta:

Liitä lopuksi asiakkuuteen kuuluvat kontaktit. Voit myös luoda uuden kontaktin, tai tuoda kontakteja toisesta asiakkuudesta.

Lopuksi valitse Tallenna. Asiakas on nyt luotu. Valitse sitten, mitä haluat tehdä seuraavaksi.