Miten luon uuden projektin?

Pääset luomaan uuden projektin ylläpidon etusivulta valitsemalla Projektit ja klikkaamalla Luo uusi projekti -ikonia projektilistauksessa..

..tai valitsemalla projektilistasta asiakkaan ja klikkaamalla Luo projekti -painiketta.

Valitse asiakas, johon projekti liittyy. Anna seuraavaksi projektin perustiedot ja kuvaus. Määritä onko projekti valmis vai aktiivinen.

Määritä seuraavaksi projektin mahdolliset määräajat. Voit lisätä määräaikoja valitsemalla päivän kalenterista, kirjoittamalla sille kuvauksen ja valitsemalla Lisää määräaika. Määräajat järjestyvät automaattisesti päivämäärän mukaan.

Seuraavaksi liitä projektiin käyttäjiä. Voit lisätä olemassa olevia käyttäjiä, luoda uusia tai tuoda käyttäjiä toisesta asiakkuudesta.

Seuraavaksi liitä projektiin kontakteja. Voit lisätä olemassa olevia kontakteja, luoda uusia tai tuoda kontakteja toisesta asiakkuudesta.

Lopuksi valitse tallenna. Valitse sitten, mitä haluat tehdä seuraavaksi.