Miten luon uuden käyttäjän?

Pääset lisäämään uusia käyttäjiä ylläpidon etusivulta valitsemalla Käyttäjät ja klikkaamalla työkalupalkin Luo uusi käyttäjä -painiketta.

Täytä käyttäjän kirjautumistiedot ja valitse, lähetetäänkö käyttäjän tunnus antamaasi sähköpostiin. Käyttäjä pääsee kirjautumaan sähköpostilinkistä järjestelmään välittömästi tallennettuasi käyttäjän. Muista asettaa käyttäjä aktiiviseksi!

Vain lukuoikeus -optiosta voit lukea lisää täältä.

Täytä tämän jälkeen käyttäjän henkilötiedot tarvittavilta osin. Voit myös asettaa käyttäjälle profiilikuvan.

Kun olet valmis, tallenna käyttäjä. Käyttäjä on nyt luotu.