Miten luon uuden kontaktin?

Pääset lisäämään uusia kontakteja ylläpidon etusivulta valitsemalla Kontaktit ja klikkaamalla työkalupalkin Luo uusi kontakti -painiketta.

Täytä kontaktin kirjautumistiedot ja valitse, lähetetäänkö kontaktin tunnus antamaasi sähköpostiin. Kontakti pääsee kirjautumaan sähköpostilinkistä järjestelmään välittömästi tallennettuasi kontaktin. Muista asettaa kontakti aktiiviseksi!

Vain lukuoikeus -optiosta voit lukea lisää täältä.

Täytä tämän jälkeen kontaktin henkilötiedot tarvittavilta osin. Voit myös asettaa kontaktille profiilikuvan.

Kun olet valmis, tallenna kontakti. Kontakti on nyt luotu.