Miten poistan tiedostoja?

Tiedostoja pääset poistamaan navigoimalla halutun asiakkaan tai projektin kansioon Tiedostot-osiossa:

Valitse sen jälkeen haluamasi tiedosto. Poista tiedosto klikkaamalla ruksi-ikonia tiedostorivillä:

Tiedosto on nyt poistettu.

Jos tiedosto on liitetty projektiviestinnässä, tiedostoon liittyvä viesti täytyy poistaa ennen tiedoston poistoa:

Kun viesti on poistettu, myös tiedosto voidaan poistaa Tiedostot-osion kansiorakenteesta valitsemalla "Poista":